7. 11. 2022

Společnost Logicworks se stala partnerem Kandji

Společnost Logicworks se stala partnerem MDM řešení Kandji. Nově tak dokáže zákazníkům zajistit jeho implementaci do firemní infrastruktury, nasazení na Apple zařízení, prodej licencí a následnou podporu.

Kandji je Apple-centric řešení hromadné správy a zabezpečení, které patří k oblíbeným nástrojům IT administrátorů spravujících velké flotily Apple zařízení. Poskytuje jim velice snadné ovládání, velký výběr již vytvořených automatizací, same-day podporu nových operačních systému, nasazení nejnovějších funkcionalit a nově také bezpečnostní řešení.

Kandji nabízí platformu Device Harmony, která poskytuje komplexní pohled na každé koncové zařízení a umožňuje efektivní spolupráci mezi odděleními IT a InfoSec (zabezpečení informací). Device Harmony od Kandji umožní rozpoznat a napravit rizika v rámci jediné platformy, procházet flotilu zařízení a provádět s nimi akce bez další provozní režie a poskytnout uživatelům příjemný nativní Apple zážitek při zachování velmi silného zabezpečení.

Logicworks se jako jediná firma na českém a slovenském trhu může pochlubit partnerstvím se všemi třemi předními Apple-centric řešeními pro hromadnou správu.

„Díky partnerstvím s předními poskytovali MDM řešení Jamf, Kandji a Mosyle jsme schopni našim zákazníkům doporučit skutečně to nejlepší řešení dle jejich specifických potřeb a nevázat se jen na jednoho vybraného poskytovatele“, vysvětluje Michal Pazderník, Technical Presale konzultant v Logicworks.

O Logicworks

Společnost Logicworks se specializuje na nasazení a efektivní správu Apple zařízení pro korporátní zákazníky. Mezi její klienty z bankovního sektoru patří Moneta Money Bank, Česká spořitelna nebo slovenská Tatra banka. Z jiných oblastní pak Seznam.cz, ČEZ, Kaufland nebo Makro. Jako součást skupiny WESTech klientům nabízí komplexní služby na nejvyšší úrovni. WESTech provozuje síť 18 prodejen Apple Premium Reseller pod značkou iStores a servisních středisek Apple Premium Service Provider v České republice a na Slovensku.