Začali jsme změnou názvu, následně jsme po dvou letech vývoje spustili novou službu Logicworks Sensei a nyní to celé završujeme spuštěním nového webu. Podívejte se na něj.

Logicworks.cz – definice naší DNA

Web jsme rozdělili na čtyři hlavní části, které představují kompletní proces využívání Apple technologií ve firemním prostředí: Prvotní konzultace, implementace technologie, dodání hardware a jeho následná dlouhodobá správa.

Stovky hodin črtání, prototypování, designování, textování a programování jsou za námi, ale spousta práce je ještě před námi. Web je živý organismus, o který je potřeba neustále pečovat, vyvíjet a vylepšovat. Do tvorby se zapojil celý tým Logicworks včetně řady externistů z různých oborů. Na výsledek jsme pyšní a jsme rádi, že se nám web podařilo konečně dotáhnout do zdárného konce. 

V určitém okamžiku jsme zahodili všechny návrhy a začali jsme od začátku. Toto zboření „domečku z karet” nás donutilo ujasnit si, v čem jsme opravdu dobří a co můžeme klientům nabídnout. Uvědomili jsme si, co máme v DNA – pomáhat lidem prostřednictvím technologií a při řešení problémů používat hlavu. Vývoj nového webu se tak stal neuvěřitelně osvěžující zkušeností. Chtěl bych poděkovat všem, kdo se na něm v Logicworks i mimo něj podíleli,”  dodává ke spuštění webu CEO Ivan Malík.