Společnost Logicworks se stala partnerem MDM řešení Kandji. Nově tak dokáže zákazníkům zajistit jeho implementaci do firemní infrastruktury, nasazení na Apple zařízení, prodej licencí a následnou podporu.

Co je Kandji?

Kandji je Apple-centric řešení hromadné správy a zabezpečení a patří k oblíbeným nástrojům IT administrátorů spravujících velké flotily Apple zařízení. Poskytuje jim velice snadné ovládání, velký výběr již vytvořených automatizací, same-day podporu nových operačních systému, nasazení nejnovějších funkcionalit a nově také bezpečnostní řešení.

Kandji nabízí platformu Device Harmony, která poskytuje komplexní pohled na každé koncové zařízení a umožňuje efektivní spolupráci mezi odděleními IT a InfoSec (zabezpečení informací). Device Harmony od Kandji umožní rozpoznat a napravit rizika v rámci jediné platformy, procházet flotilu zařízení a provádět s nimi akce bez další provozní režie a poskytnout uživatelům příjemný nativní Apple zážitek při zachování velmi silného zabezpečení.

Poslední díl skládanky

Logicworks se jako jediná firma na českém a slovenském trhu může pochlubit partnerstvím se všemi třemi předními Apple-centric řešeními pro hromadnou správu.

„Díky partnerstvím s předními poskytovali MDM řešení Jamf, Kandji a Mosyle jsme schopni našim zákazníkům doporučit skutečně to nejlepší řešení dle jejich specifických potřeb a nevázat se jen na jednoho vybraného poskytovatele“, vysvětluje Michal Pazderník, Technical Presale konzultant v Logicworks. 

O Logicworks

Společnost Logicworks se specializuje na nasazení a efektivní správu Apple zařízení pro korporátní zákazníky. Mezi její klienty z bankovního sektoru patří Moneta Money Bank, Česká spořitelna nebo slovenská Tatra banka. Z jiných oblastní pak Seznam.cz, ČEZ, Kaufland nebo Makro. Jako součást skupiny WESTech klientům nabízí komplexní služby na nejvyšší úrovni. WESTech provozuje síť 18 prodejen Apple Premium Reseller pod značkou iStores a servisních středisek Apple Premium Service Provider v České republice a na Slovensku.