Společnost Logicworks získala status Jamf MSP Partner, který umožňuje jak prodej licencí společnosti Jamf, tak i implementaci řešení Jamf Now nebo Jamf Pro do firemní infrastruktury klienta a jejich nasazení na Apple zařízení s následnou podporou.

MDM řešení, které používá sám Apple

Jamf je přední poskytovatel řešení hromadné správy (MDM) pro Apple zařízení, které umožní snadno a efektivně na dálku spravovat, chránit nebo nasazovat nová firemní Apple zařízení bez ohledu na jejich počet. Díky svému zaměření výhradně na Apple vyniká oproti konkurenčním řešením nejširším portfoliem funkcionalit a nejrychlejší adopcí nových schopností iOS, iPadOS a macOS. Přes 71 tisíc organizací využívá Jamf pro správu a zabezpečení svých Apple zařízení.

Na českém trhu novinka, v USA standardem

Na americkém trhu patří Jamf do standardní výbavy firem, které ve své struktuře používají desítky, stovky i tisíce iPhonů, iPadů či počítačů Mac. V USA je to například 15 z 15 největších amerických bank, 9 z 10 největších amerických firem nebo 22 z 25 nejhodnotnějších amerických značek. Mezi klienty patří například Salesforce, SAP, Siemens, Scrive, nebo National Geographic.

V nabídce produktů Jamf jsou dvě MDM řešení: Jamf Now, pro základní management zařízení vhodný pro malé a střední podniky, a Jamf Pro, vhodný pro management zařízení v enterprise sektoru. Jamf rovněž nabízí sadu důležitých doplňkových nástrojů pro macOS jako jsou například Jamf Connect pro správu identity nebo Jamf Protect poskytující ochranu koncových bodů proti malwaru a jiným bezpečnostním hrozbám.

Vyškolený a zkušený tým

Tým Logicworks se může pochlubit nejen certifikacemi Jamf 100, Jamf 200 a Jamf 300, ale také zkušeností s úspěšnou integrací řešení Jamf Pro u velkého klienta v bankovním sektoru.

„Díky strategickému partnerství se společností Jamf jsme schopni poskytnout zákazníkům to nejlepší řešení na trhu a nabídnout jim naše zkušenosti s hromadnou správou ve finančním sektoru“, říká Ivan Malík, CEO společnosti Logicworks. 

O Logicworks

Společnost Logicworks se specializuje na nasazení a efektivní správu Apple zařízení pro korporátní zákazníky. Mezi její klienty z bankovního sektoru patří Moneta Money Bank, Česká spořitelna nebo slovenská Tatra banka. Z jiných oblastní pak Seznam.cz, ČEZ, Kaufland nebo Makro. Jako součást skupiny WESTech klientům nabízí komplexní služby na nejvyšší úrovni. WESTech provozuje síť 18 prodejen Apple Premium Reseller pod značkou iStores a servisních středisek Apple Premium Service Provider v České republice a na Slovensku.