Jakmile do svých obchodních strategií začleníte iOS technologie, otevřou se vám zcela nové možnosti – zaměstnanci budou vybaveni svými oblíbenými zařízeními, dojde k nenásilnému zvýšení produktivity a začne docházet k inovacím. S iPhonem, iPadem a iOS můžete transformovat způsob, jakým pracujete.

Automatické aktualizace

Díky iCloudu máte odkudkoli přístup k poště, kalendáři, kontaktům a dalším důležitým informacím. Když smažete nějaký e‑mail, přidáte do kalendáře nějakou událost, aktualizujete nějaký kontakt nebo si odškrtnete hotový úkol, iCloud změny promítne ve všech vašich zařízeních.

iCloud Drive

iOS automaticky ukládá všechny vaše soubory na iCloud Drive. S touto aplikací zabudovanou do iOS budete mít ve firmě jedno snadné místo k vyhledávání, organizování a sdílení. Sem patří všechny dokumenty, které vytvoříte pomocí aplikací s podporou iCloudu. Můžete mít dokonce i přístup k ploše Macu a složce Dokumenty v iOS. iCloud Drive navíc pomáhá šetřit místo díky tomu, že soubory uchovává v iCloudu, a ty jsou tak dostupné pokaždé, když je potřebujete. Všechno se bude automaticky aktualizovat – ve všech vašich zařízeních.

iCloud.com

Pokud chcete mít neomezený přístup ke svým dokumentům, můžete se z prohlížeče na Macu nebo PC přihlásit na icloud.com a otevřít aplikaci, kterou chcete používat. Všechny dokumenty, které vytvoříte, budou uložené na iCloudu, a veškeré změny, které v nich uděláte, se automaticky projeví v aplikacích iWork na iOS zařízení a Macu. Do iCloudu se přihlásíte s pomocí svého účtu Apple ID.

iWork pro iCloud

Pages, Numbers a Keynote jsou těmi nejlepšími nástroji pro kancelářskou práci na iPhonu nebo iPadu. iWork pro iCloud vám umožní bezproblémovou práci na všech zařízeních. Můžete například začít vytvářet prezentaci Keynote na PC v kanceláři a pokračovat z místa, kde jste skončili, doma na iPadu. Všechny změny, které provedete, se automaticky projeví opět na všech zařízeních. iWork pro iCloud vám dokonce umožní snadné a efektivnější sdílení a spolupráci. Členové týmu můžou dělat okamžité pokroky díky souběžným úpravám v reálném čase. To taky znamená záruku pro všechny členy týmu, že budou pracovat na nejnovější verzi tabulky nebo prezentace.

Další informace

Chcete se o iCloudu dozvědět více informací, popřípadě zvažujete implementaci iOS zařízení i do vaší firmy? Tak či tak, můžete se na nás kdykoliv obrátit a rádi pomůžeme. Kontaktovat nás můžete na e-mailové adrese: sales@logicworks.cz, popřípadě na tel. čísle: +420 770 135 135.