Na jedné straně je potřeba 100% funkční firemní zařízení – tedy počítač, telefon nebo tablet a na straně druhé je pořizovací cena, která bohužel často hraje hlavní roli při výběru hardwaru. Firmy ale postupně přestávají přemýšlet stejně jako koncoví zákazníci a tento směr se jim vyplácí. Pracují na vždy funkčním Apple zařízení bez vysokých pořizovacích investic a navíc s maximálním zabezpečením, efektivní správou a pojištěním proti všem neduhům. Vy můžete také. 

Když cena hraje hlavní roli

Složité uvolnění pořizovacích prostředků, úvěry, náklady, zatížení cashflow, účetní odpisy… Pořízení aktiv do firmy zpravidla doprovází více starostí než užitku. Proto není divu, že se firemní zákazníci poohlížejí po co nejlevnější alternativě především v případě pracovních nástrojů – počítačů, telefonů, případně tabletů. Vždyť stejně okamžitě ztrácejí svou hodnotu, mohou se kdykoliv porouchat či mechanicky poničit.

Firma není totéž co koncový zákazník. Firmy si zvykly pořizovat například firemní vozy na operativní leasing. Odpadly jim tak starosti s náklady, které se rozložily do měsíčních splátek zahrnujících údržbu vozů a jejich automatickou následnou výměnu. Stejnou možnost máte i v případě firemního Apple hardwaru. Tak proč toho nevyužít?

Apple bez starostí

Apple zařízení na leasing

Můžete tak vybavit celou firmu Apple produkty, aniž byste zatížili firemní cashflow či vyčerpali případné finanční rezervy. Hardware můžete pořídit díky výhodnému financování, které představuje ve srovnání s přímým nákupem nižší celkové náklady.

Po vypršení leasingu můžete hardware, na který jste zvyklí, odkoupit nebo vyměnit za to nejnovější, co Apple momentálně nabízí a dále využívat veškerých výhod. „Díky Logicworks máme jistotu, že budeme mít k dispozici vždy nejnovější technologie, a to i v případě náročnějších strojů pro grafiku či animaci, bez nutnosti nadměrných počátečních investic,” říká k službě Apple bez starostí jeden z našich dlouhodobých partnerů.

Když je pojem bez starostí opravdu na svém místě

Pořízení firemního Apple zařízení na leasing je samo o sobě obrovskou výhodou oproti přímému nákupu. Ale při jeho používání stále existují rizika v podobě poruch, vad či mechanických poškození uživatelem. 

Dobrá zpráva je, že můžete i těmto nepříjemným situacím předejít. Ne snad, že by se zařízení neporouchávala nebo nepadala na zem. Ale není třeba platit nečekané a dost vysoké částky za opravy a hlavně být dny či týdny bez pracovního nástroje. Takový prostoj, kdy nemůžete vykonávat svou práci, nakonec může vyjít ještě dráž než samotná oprava. A proto se naše služba jmenuje Apple bez starostí.

Základem je prodloužená záruka

Je tak jednoduchá, jak zní. Apple poskytuje při nákupu na IČO (tedy firemním zákazníkům) oficiálně pouze jednoletou záruku, a to rozhodně není dost. Zařízení jsou dostatečně kvalitní, výkonná a mají softwarovou podporu na to, aby vydržela mnoho let. Minimálně tři roky v případě Maců a iPadů a dva roky v případě iPhonů. Ty zbylé roky pokryjeme snadno pojištěním prodloužené záruky, která řeší všechny výrobní vady během celé doby používání.

Pojištění All-risk

Na všechna poškození způsobená uživatelem (pád, polití nebo cokoliv jiného) je tu All-risk pojištění. Jde o unikátní část služby, která za vás vyřeší opravdu vše – stačí problém nahlásit a poškozené zařízení přinést. Opravu zařídíme v autorizovaném servisním středisku Apple. 

A pokud máte zařízení přiřazeno ve svém DEP portálu, při jeho výměně za nové bude původní sériové číslo odebráno a do 24 hodin nahrazeno automaticky novým. Navíc škodní událost neřešíte – procesní část padá na naše bedra, a vy se tak můžete soustředit opět na svou práci. A ano, za toto vše neplatíte nic navíc.

Next Business Day výměna

Jak jsme již nakousli výše, nejdůležitější je mít funkční zařízení vždy po ruce. Jakýkoliv prostoj může znamenat i desítky tisíc korun ztráty denně. Proto jsme do služby Apple bez starostí zahrnuli Next Business Day výměnu, která spočívá v poskytnutí náhradního hardware po celou dobu opravy toho stávajícího. A to do druhého pracovního dne od nahlášení požadavku. Ať jste v Aši nebo v Ostravě, zařízení doputuje na zadanou adresu. Vy si pouze obnovíte zálohu či přenesete data a pracujete dál.

Zařízení jsou roztříděna do kategorií, abychom zajistili, že obdržíte adekvátní hardware. Místo počítače iMac 27” dostanete opět iMac 27”. Funguje to i v obráceném směru – pokud máte MacBook Air, zařízení spadá do kategorie MacBook/Air/Pro 13”. Proto obdržíte MacBook Pro 13”.

Řešení, které přizpůsobíme vám

Službu Apple bez starostí může využít jakákoliv firma. Ať má pět zaměstnanců nebo sto. Nicméně požadavky firem jsou různé. Proto pokaždé hledáme optimální variantu, která nejlépe reflektuje požadavky. Většina zákazníků oceňuje právě tento osobní přístup, který se snaží přizpůsobit klientům – nikoliv obráceně. V průběhu celého pronájmu jsme připraveni zodpovědět jakékoliv otázky nebo pomoci s řešením jakéhokoliv problému. Stačí zavolat nebo napsat.

Informace o pořízeném majetku

Součástí služby Apple bez starostí je evidence zařízení, která máte financována touto službou. Jedná se o online aplikaci dostupnou 24/7. Ta vám nabízí rychlý přístup k podrobným informacím o vašem pronajatém majetku včetně sériových čísel, umístění zařízení, výše nájmu a dalších informací, které si můžete definovat. Potřebujete zařízení mít ve specifickém nákladovém středisku? Zařídíme. Navíc lze veškerá tato data stáhnout do .xls nebo .csv souboru a pracovat s nimi dále dle vlastní potřeby.

Pronajměte si to, co potřebujete, a tehdy, kdy to potřebujete

Kromě leasingu libovolného hardware, kam samozřejmě patří i periferie typu tiskárny, VOIP telefony a podobně, můžete zařadit do katalogu i softwarové licence nebo služby typu implementace. Výhodou je pak jedna platba za všechny položky vašeho IT.

Apple bez starostí

Bezpečná likvidace financovaných zařízení

Ukončením leasingu pro nás práce nekončí. Na paměti máme zejména bezpečnost dat. Pokud se rozhodnete zařízení obměnit nebo pouze vrátit, provádíme sanitaci citlivých dat a to včetně kompletní průvodní dokumentace a certifikátu. A jak jinak, než bez jakýchkoliv poplatků.

Můžete se spolehnout

Pro financování služby Apple bez starostí používáme spolehlivého partnera, který má více než 45 let zkušeností s leasingem IT technologií a který dokáže uspokojit i ty nejsložitější požadavky malých, středních i nadnárodních firem. Naším závazkem je pak, abychom zůstali nezávislí na dodavatelích a abychom vám stejné podmínky zajistili bez ohledu na zvoleném vybavení.

 

Zajímá vás cena a další podrobnosti služby Apple bez starostí?

Zde se dozvíte více