Kazmovu ONE MAN SHOW určitě nemusíme nikomu představovat. Tento pořad díky falešnému Jimu Carreymu obletěl snad celý svět a tentokrát jsme se na tvorbě mohli podílet i my. Je to jen několik málo okamžiků od vydání nového dílu, kde se Kazmu snaží porazit hned několik "střihačů" v úpravě videa a výherce je vybrán jako nový člen týmu ONE MAN SHOW.

Screen Shot 2016-04-20 at 09.32.31

No a hádejte na jakých strojích "souboj" probíhá? Ano, jsou to iMacy, které jsme na natáčení zajistili a nakonec jsme si v samotném videu také zahráli. Jak již bylo zmíněno, použilo se 11 iMaců (21 palců), na které jsme nainstalovali Final Cut a Adobe Premiere. Přesně v těchto aplikacích totiž probíhal zmíněný "battle" mezi střihači. Štábu jsme také poskytli veškerý servis, který byl k obsluze iMaců potřeba. Pokud jste se na video již podívali, můžete si všimnout, že jsme nejen flexibilní, ale také ochotní a vždy se snažíme klientům vyjít maximálně vstříc.

Část děje se odehrává v našich prostorách v Holešovicích (před budovou a na recepci).

Kazma se svými "kumpány" vběhne do LogicWorks, rychle se představí a sekretářka již tuší, oč jde. Než stačí zareagovat, Kazma na ni vysype tašku plnou bankovek a odchází i s iMacy pryč.

Celé video si ostatně můžete shlédnout sami a věřte, že je opravdu o co stát. Zde je odkaz.

"Děláme tu největší show v České republice, jaká u nás nemá obdoby a proto kolem sebe potřebujeme jen ty nejlepší lidi. V mém týmu jsou jenom profesionálové." (Kazma)