Na Macu existuje několik způsobů, jak si vytvořit podpis v mailu, ale jakmile tento podpis vložíte do iOS, formátování zmizí a podpis tak nefunguje jak má. Ovšem i v iOS existuje možnost, jak formátování zachovat. Pojďme si to společně vyzkoušet.

Jako první je potřeba vzít naformátovaný podpis (nejlépe z těla e-mailu, který jste v minulosti poslali). Podpis si označíme a následně zvolíme možnost Kopírovat / Copy.

Dále přejdeme do Nastavení > Mail > Podpis. Zde můžeme vybraný podpis nastavit pro jednotlivé schránky, popřípadě nastavit na všechny. V našem případě vybereme jednu schránku, do které podpis vložíme. Jakmile si schránku vyberete, jednoduše kliknete do textového pole a vyberete možnost Vložit. Nyní si můžete všimnout, že formátování není zachované. Pojďme tedy dál.

Jakmile podpis vložíte, je potřeba ZATŘÁST S TELEFONEM. Ano, vidíte správně. Zatřeste s daným zařízením a vyberte možnost Zahodit změny / Undo. Následně si můžete všimnout, že se formátování změnilo a výsledný podpis vypadá úplně stejně jako na Macu.

TAGY: ios, podpisy