Nedávno nám "přistála na stole" pozvánka na schůzku, kterou nešlo odmítnout. Jednalo se o pozvání české značky LIFT OFF, která vyvíjí a prodává inovativní zavazadla a doplňky. Zmíněná schůzka ovšem neměla být o současných produktech, ale řeč měla být o novém modulárním batohu, který bychom mohli nabízet našim klientům. Bylo nám řečeno, že se bude jednat o opravdu zajímavý & nadčasový batoh, který může člověk využít nejen do města, ale i do přírody. Jakmile schůzka proběhla, zůstali jsme zaraženě sedět s úžasem ve tváři! Nejvíce nás na něm zaujala možnost přidávání jednotlivých částí. Člověk tak může do práce vyrazit s kompletním nákladem a jak se mu budou postupně měnit plány, může si podle toho měnit i velikost batohu - geniální! Zaujal nás také z jiných důvodů. Jedním z nich je úložná kapsa až pro 17" MacBook, která je součástí základní konstrukce.

Během schůzky mimo jiné padla řeč o letní LIFT OFF TOUR po Evropě, která odstartovala 17.6. a na které byl představen již zmíněný batoh. Vzhledem k tomu, že schůzka proběhla ve čtvrtek a TOUR startovala hned v neděli, nebyla pro nás tato akce z počátku zajímavá, jelikož času na přípravu moc nebylo. Ovšem ihned po skončení schůzky jsme věděli, že takový projekt opravdu chceme podpořit a že toto je přesně pro nás. Takže jsme si celou akci odsouhlasili a pustili se do toho.

Celému LIFT OFF týmu jsme proto poskytli vhodné vybavení, včetně iPadu Pro a iPadu Air. Společně jsme doladili všechny potřebné věci kolem celé akce a v pátek proběhlo předání. Dozvěděli jsme se také, že partnery TOUR jsou i známější značky, jako např.: Mini Česká republika, MANA, ZEW, Bang & Olufsen a FESTKA.

Cílem Tour je představit všechny zúčastněné značky skrze příběh mladých lidí, kteří stráví měsíc cestováním po Evropě, vybaveni novým modulárním batohem NAUT. Ten se dokáže v okamžiku změnit ze stylového městského batohu na objemné outdoorové zavazadlo, a tak bude hlavním hrdinům krýt záda jak v ulicích Paříže tak na vrcholcích švýcarských Alp. Tour je příležitostí osobně představit NAUT a produkty všech partnerských značek v nejatraktivnějších městech Evropy, získat řady nových fanoušků i zákazníků a zviditelnit se na sociálních sítích a v médiích.

Trasa TOUR byla následující: Praha - Berlín - Hamburg - Amsterdam - Antwerpy - Paříž - Ženeva - Miláno - Stelvio - Mnichov a zpět do Prahy. Jak vidíte, tak byla navštívena všechna významná města v Evropě. Díky našim iPadům se mohl celý tým lépe orientovat pomocí OFFLINE mapy, která byla ve všech iPadech stažena. Dalším způsobem využití iPadu bylo právě představení batohu NAUT okolnímu světu a možnost prezentovat tak něco nového a navíc zajímavou formou. Tato volba prezentace se v poslední době stává populární u většiny značek (nejen českých) a my jsme rádi, že se na takových projektech můžeme podílet.

"Od začátku jsme batoh NAUT navrhovali tak, aby byl spolehlivým ochráncem veškeré vaší výbavy, ať už s ním budete cestovat do práce nebo kolem světa. Díky zapáleným klukům z Logicworks a jejich podpoře jsme měli možnost NAUT vyvíjet a testovat s těmi nejvychytanějšími Apple produkty a v neposlední řadě nám pomohli k opravdu efektní prezentaci - ukázat lookbook značky na 12,9" iPadu Pro působí profesionálně a obrovský Retina display posune prezentovaný produkt ještě o kus dál. iPady od Logicworks nám byly výbornými pracovními partnery i na cestách. Kdykoliv jsme potřebovali zůstat připojení, zapsat poznámky, nebo se jen zorientovat na mapě, stačilo z NAUTu vytáhnout tenký tablet - žádné kabely, ani nutnost zastavit a sednout," řekl Filip Nguyen (spoluzakladatel LIFT OFF).

Tato akce je úžasným příkladem toho, jak lze využít iPady pro prezentaci služby / produktu. Téměř každá firma si může díky technologiím vytvořit opravdu zajímavou prezentaci a dokonce i s nízkými náklady, jelikož si zařízení mohou jen zapůjčit. V Logicworks se určitě nebráníme žádné spolupráci a rádi se pouštíme do nových věcí.

Pokud Vás celý projekt zaujal a rozhodnete se pro nákup batohu, můžete nám napsat na sales@logicworks.cz, kde rádi zodpovíme veškeré otázky a domluvíme se s Vámi na rezervaci tohoto unikátního produktu, jelikož ještě stále není oficiálně k dostání. Jestli Vás také zaujala možnost prezentace produktu pomocí iPadů, můžete tuto možnost využít i pro svou značku. Stačí se podívat na stránku o půjčovně iPadů a potřebná zařízení si rezervovat.